Om os

Skee Ismejeri

Vi sætter nye standarder indenfor isproduktion. Vi producerer udelukkende økologisk og Fairtrade is uden tilsætningsstoffer.

Vi fremstiller Skee Is på vores eget mejeri i Skee. Alle vores is er økologiske og Fairtrade, og vi anvender ingen tilsætningsstoffer.
Skee Ismejeri har produceret økologisk is siden 1999, og i 2008 blev Skee Ismejeri den første isproducent i verden med en fuld omlagt Fairtrade produktion.

“Den rene smag var også et afgørende element, da Skee Ismejeri fik diplom for sit tindrende, rene vaniljeis. Den er helt og holdent uden tilsætningsstoffer, hvilket er uhyre sjældent. Isen indeholder ganske enkelt kun økologisk mælk, fløde og æg samt Fairtrade-certificeret vanilje og rørsukker”.

– Børsen den 31. december 2010

Skee Is - Børsens fødevarepris diplom

Jørgen og Jeanette Geert Nielsen

Grundlæggere og ejere af det familiedrevne Skee Ismejeri

Jørgen og Jeanette har livet igennem været dedikeret til fødevarer, økologi & kvalitet. De  er uddannet indenfor hhv. landbrug og ernæring & sundhed.

SKEE ISMEJERI

Vi har fremstillet økologisk is uden tilsætningsstoffer på Enighedsgården siden 1999. Dengang med 35 jerseykøer og en økologisk isaftale med Irma.

Køerne er historie, men Irma, økologi og is er stadig vores verden.

Al mælk og fløde leveres i dag af det økologiske Thise Mejeri i Nordjylland.

I 2008 omlagde vi, som verdens første isproducent, alle vores is til Fairtrade.

Laktosefri flødeis og proteinflødeis er kommet til senere. Proteinflødeisen er udviklet som et super koncentreret og velsmagende alternativ til proteindrikke i samarbejde med Sjællandske hospitaler.

Jørgen har altid haft en forkærlighed for Jerseykøer. I forhold til isproduktionen har Jersey mælk et højere indhold af værdistoffer end andre typer mælk, og det kan smages!

Chokolade, vanilje, hindbær, jordbær og hyldeblomst har altid været i vores sortiment. De er klare vindere. Vi har med årene udvidet med varianterne kaffe og kirsebær, laktosefri og proteinberiget flødeis. De proteinberigede flødeis blev lanceret efter flere års udvikling, og sælges til hospitaler og plejehjem i Danmark og Sverige. Samt til privatpersoner via Apotekerne, Mediq Danmark og Simonsen & Weel.

Skee Ismejeri ligger på Enighedsgården, som også er Jørgen og Jeanettes bopæl. Enighedsgården har også en økologisk planteproduktion.

Skee Ismejeri
Is-tapning

DOGMER

Skee Ismejeri arbejder ud fra 3 dogmer

1. Isen skal være økologisk
2. Isen skal være Fairtrade
3. Vi anvender absolut ingen tilsætningsstoffer

Økologi og Fairtrade er det eneste rigtige at vælge for os; Det giver faglig stolthed at arbejde med råvarer, som både er produceret i respekt for naturen og bønderne på den anden side af jordkloden. Vi skal huske på, at naturen kun er til låns.
Og som gode ishåndværkere behøver vi ikke bruge tilsætningsstoffer i vores is.

EMBALLAGE

Materiale: Ekspanderet polystyren (polystyren anvendes også til fremstilling af plastikposer)
Vægt: 5 gram
Ved bortskaffelse af emballagen udledes en stærkt reduceret mængde CO2 sammenlignet med traditionel emballage. Ved forbrænding afgiver dåsen energi svarende til 5 gram olie.

Emballagen er en intelligent, funktionel og rigtig isemballage. Den er i stand til at beskytte isen under transport og sikre en korrekt nedsmeltning, når den står på bordet.­­­­

Hindbær flødeis

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!