Bestil en gratis vareprøve

Skee Protein Is er et velsmagende og energiholdigt supplement til proteindrikke.

Bestil nu

Lavet med

Energitæt kvalitets-is til den lille appetit

Skee Protein Is er velsmagende og proteinholdig flødeis fremstillet af de bedste råvarer helt uden tilsætningsstoffer. Hver portion indeholder energi svarende til et lille måltid.

Se produkter

300+ kcal
8% protein
24% fedt

Godkendt som særlig medicinsk ernæring til voksne samt børn fra 1 år. Skal anvendes i samråd med diætist eller læge.

Smagen af de gode gamle dage

Skee Protein Is er fremstillet af frisk fløde, mælkeproteiner, rørsukker og vanille, og helt uden tilsætningsstoffer. Isen smager præcis som rigtig flødeis skal smage. Et godt alternativ til proteindrikke.

Bestil nu

Fem lækre smagsvarianter

Skee Protein Is er velsmagende flødeis fremstillet af de bedste råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Vælg frit mellem fem lækre smagsvarianter, eller bestil en blandet kasse med alle dine favoritter.

Bestil nu

Bestil en gratis vareprøve

Vi sender den første kasse Skee Protein Is gratis, og synes I om produktet, er det bare at bestille noget mere. Vi sender også gerne flere brochurer, hvis du mangler. Det er også muligt for patienten selv at bestille med grøn recept via apoteket. Vi leverer til døren i termokasser med tøris, så isen forbliver frossen, hvis der ikke er nogen hjemme.

Bestil nu

Vores kunder fortæller

Super lækkert produkt

Har købt protein is med hindbær, for netop at få proteiner og kunne holde vægten under kræftbehandling, hvor appetitten absolut er i bund, her hjælper det virkelig med kold is, som bare glider meget bedre ned end diverse andre produkter. Kan slet ikke klare protein drik, så det her er så skønt - tusinde tak Skee Is.

- Randi Thomasen

God kvalitet og skøn smag

Mit barn med infantil autisme, har udfordringer med at tage på, og andre næringsdrikke er afprøvet uden succes. Han er vild med disse og går i fryseren for at bede om mere. Jeg er som mor glad for at de er økologiske uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så kan kun anbefale dem.

- Karina Seeberg

Fantastisk protein tilskud

Jeg har nu igennem 3 måneder prøvet skee Is protein is. Det er uden sammenligning det mest velsmagende tilskud der er på market. Ikke kun Danmark . Jeg har lige været i Texas til behandling , og de har ikke noget lignende produkt

- Niels Holstein

Bestil en gratis vareprøve

Udfyld formularen så kontakter vi dig for levering af vareprøve eller informationsmateriale (A5 flyers) , som du kan dele ud til dine borgere.

Har du sprøgsmål?

Kontakt os på telefon 57600528 eller email skeeis@skeeis.dk