Alle kan spise en is

Skee Protein Is er energitæt kvalitets-is uden tilsætningsstoffer leveret direkte til døren

Bestil nu

Lavet med

Energitæt kvalitets-is til den lille appetit

Skee Protein Is er velsmagende og proteinholdig flødeis fremstillet af de bedste råvarer helt uden tilsætningsstoffer. Hver portion is indeholder energi svarende til et lille måltid, så du får dækket dit energibehov.

Bestil nu

300+ kcal
8% protein
24% fedt

Godkendt som særlig medicinsk ernæring til voksne samt børn fra 1 år. Skal anvendes i samråd med diætist eller læge.

Smagen af de gode gamle dage

Skee Protein Is er fremstillet af frisk fløde, mælkeproteiner, rørsukker og vanille, og helt uden tilsætningsstoffer. Skee Isen smager præcis som rigtig flødeis skal smage, så du kan servere den til både dig selv og dine gæster.

Bestil nu

Nem og hurtig
levering lige til døren

Uanset om du bestiller Skee Protein Is direkte fra os eller med grøn recept via dit lokale apotek, leverer vi i termokasser med tøris direkte til døren, så isen forbliver kold, hvis du ikke er hjemme.

Bestil nu

Fem lækre smagsvarianter

Skee Protein Is er velsmagende flødeis fremstillet af de bedste råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Vælg frit mellem fem lækre smagsvarianter, eller bestil en blandet kasse med alle dine favoritter.

Bestil nu

Vores kunder fortæller

Super lækkert produkt

Har købt protein is med hindbær, for netop at få proteiner og kunne holde vægten under kræftbehandling, hvor appetitten absolut er i bund, her hjælper det virkelig med kold is, som bare glider meget bedre ned end diverse andre produkter. Kan slet ikke klare protein drik, så det her er så skønt - tusinde tak Skee Is.

- Randi Thomasen

God kvalitet og skøn smag

Mit barn med infantil autisme, har udfordringer med at tage på, og andre næringsdrikke er afprøvet uden succes. Han er vild med disse og går i fryseren for at bede om mere. Jeg er som mor glad for at de er økologiske uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så kan kun anbefale dem.

- karina Seeberg

Fantastisk protein tilskud

Jeg har nu igennem 3 måneder prøvet skee Is protein is. Det er uden sammenligning det mest velsmagende tilskud der er på market. Ikke kun Danmark . Jeg har lige været i Texas til behandling , og de har ikke noget lignende produkt

- Niels Holstein