kirsten

Når appetitten svigter er det dejligt med en protein is til kaffen.

Se alle anmeldelser

Anmeldelser

Vi har mange glade kunder - nogle har valgt at skrive til os

Based on 13 reviews
92%
(12)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Første levering

Isen blev modtaget dagen efter bestilling, og er allerede en del af daglig tilskudskost. Er blevet taget godt i mod

Lækker

Lige hvad jeg havde eftersøgt

God kvalitet og skøn smag

Mit barn med infantil autisme, har udfordringer med at tage på, og andre næringsdrikke er afprøvet uden succes. Han er vild med disse og går i fryseren for at bede om mere. Jeg er som mor glad for at de er økologiske uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så kan kun anbefale dem

kvalitet ingen tilsætningsstoffer

har købt blandet kasse .portionsstørelsen e god. .Isen smager virkelig godt. super tilskud til en der ikke har den store appetit.

Sublime protein is

Min mand lider af Alzheimers demens og elsker alle Jeres protein is.
Sidst købte jeg dem med chokolade senest har jeg købt dem med jordbær. Den meget høje kvalitet kan smages i hver eneste skefuld. Jeg napper også selv en is af og til, jeg håber, at han tilgiver mig.

Den bedste is

Isen er lavet til alle - store som små og så kan man smage råvarerne i Skeernes is - og de er himmelske, skulle jeg hilse og sige.

God is

Super is til min mand med kræft

Dejligt alternativ

Isen er et rigtig godt alternativ til proteindrik, som ofte virker lidt kvalmende . Vanilleudgaven smager rigtig godt med Nesquik - pulver på

Fem stjerner fordi produktet og hele processen omkring levering har været verdensklasse

Super produkt der mere end lever op til forventninger

Lækkert - og lever op til forventningerne

Min far er en stor is-kender, og da han er i gang med et opslidende kræftbehandlingsforløb, har det været godt at kunne glæde ham med en virkelig god men også energitæt is.

Skee Protein Is med chokolade

Super til den småtspisende

Rigtig gode portionsstørrelser. Varieret og gode smagsvarianter. Perfekt til at motivere en der er småtspisende

Godt produkt til småt spisende ...

Produktet svarer til forventninger, mens leveringen ikke levede op til forventning! Alle is var bløde, idet tørisen var IKKE eksisterende!!

Vi er glade for at isen lever op til forventningerne. Isene kan godt være bløde ved udpakning. Det er ikke et problem, de skal bare i fryseren med det samme. Isen krystalliserer ikke.

Jeg har specifikt haft en ældre kvinde med underlivscancer, som havde meget lille appetit og som overhovedet ikke har kunne forlig sig med ernæringsdrikkene fra apoteket. Men da hun fik Skee Protein is, var det noget helt andet og hun er nu ved at komme til kræfter igen og kan benytte sig af vores træningstilbud for kræftramte. Kræftkoordinator Pia Gronemann