kirsten

Når appetitten svigter er det dejligt med en protein is til kaffen.

Se alle anmeldelser

Anmeldelser

Vi har mange glade kunder - nogle har valgt at skrive til os

Based on 25 reviews
96%
(24)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Proteinberiget vaniljeis

Ovennævnte produkt giver mig en del af det proteintilskud jeg har behov for. Samtidig køler og læsker det. Også i optøet form, som en slags fromage, er det velgørende.

Gode is & super god service.

Jeg får skeeis, da jeg ikke har fået rigtig mad i flere mdr. Men får sonde.
Jeg får 2-3 skeeis om dagen, så jeg ikke tabe mig helt. Jeg får skeeis med vanilir og chokolade. Den syntes jeg er rigtig god. Service er super god, de hjælper hvis man har et problem,
Kan anbefales At være kunde der.

Is med energi i :)

Jeg introducerede min mormor for muligheden for Protein-is, da protein-drik ikke lige var sagen. Hun er vild med dem. Jeg får løbende en status på, hvor mange hun spiser og hvor godt de smager. Hun ringer hver gang hun bestiller en ny kasse. Den is bringer SÅ meget energi og glæde!

Skee Protein Is med hindbær

C
Skee Protein Is Mix Kasse
Cecillia Livsø
Smager forrygende

Bestilte Is til min mor som er småtspisende og uden appetit. Hun glæder sig til sin daglige protein is, som ikke føles som et måltid.

M
Skee Protein Is Mix Kasse
Marianne Møller
Lykkelig for mine daglige is

Jeg har i lang tid gået og tabt mig pga div svære sygdomme. Så faldt jeg for 14 dage siden og brækkede ryg og hofte. På sygehuset gav de mig så jeres is. Til sidst fik jeg 2 om morgenen. 1 kl 10. 1 kl 14 og 1-2 kl 20. Det gjorde på 10 dage at jeg kunne tage 5 ret kritiske kilo på. Nu er jeg kommet hjem og venter på operation. Jeg fortsætter med jeres is så jeg ikke taber mig igen. Ps,jeres utrolige søde hjælp her,er uvuderligt. Tak for jer

K
Skee Protein Is Mix Kasse
Kirsten Christensen
Fantastisk service

God og fantastisk service

A
Skee Protein Is Mix Kasse
Annette Badsberg
Det virker!!!

Som rytter på Team Rynkeby nu for fjerde sæson har jeg bøvlet en del med at få energi nok til specielt de lange træningsture. Lige så snart vi nåede over 100 km pr. tur ramte jeg muren og løb tør for energi, så resten af turen nærmest var et spørgsmål om overlevelse. Selvom jeg spiste små hurtige energimåltider ved hver pause, måtte jeg alligevel kæmpe. Nu har jeg på opfordring prøvet at spise 5 portioner proteteinis aftenen inden træningsturene - og efter 5 tests kan jeg bare konstatere at det virker - også langt udover træningsturene. Slut med at være helt opbrugt for energi, også når jeg kommer hjem. Og så er det de rene varer. Ingen kemi. Elsker det.

Super lækkert is

Det er en virkelig god is og smager skønt. At de er lavet på gode råvarer tæller vildt meget og er et kæmpe plus

Skøn is

Isen er virkelig skøn, den overrasker på alle måder. Vi har meget glæde af isen,og kan varmt anbefale den til andre.

SÅ lækker is!

Dejlig flødesmag og skønne frugt/vanilje/chokolade-valgmuligheder

C
Skee Protein Is Mix Kasse
Carsten Christensen
Første levering

Isen blev modtaget dagen efter bestilling, og er allerede en del af daglig tilskudskost. Er blevet taget godt i mod

R
Skee Is Mix Kasse
Rikke koch Jensen
Lækker

Lige hvad jeg havde eftersøgt

God kvalitet og skøn smag

Mit barn med infantil autisme, har udfordringer med at tage på, og andre næringsdrikke er afprøvet uden succes. Han er vild med disse og går i fryseren for at bede om mere. Jeg er som mor glad for at de er økologiske uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så kan kun anbefale dem

kvalitet ingen tilsætningsstoffer

har købt blandet kasse .portionsstørelsen e god. .Isen smager virkelig godt. super tilskud til en der ikke har den store appetit.

Sublime protein is

Min mand lider af Alzheimers demens og elsker alle Jeres protein is.
Sidst købte jeg dem med chokolade senest har jeg købt dem med jordbær. Den meget høje kvalitet kan smages i hver eneste skefuld. Jeg napper også selv en is af og til, jeg håber, at han tilgiver mig.

F
Skee Is Mix Kasse
Frederikke Langkjær
Den bedste is

Isen er lavet til alle - store som små og så kan man smage råvarerne i Skeernes is - og de er himmelske, skulle jeg hilse og sige.

God is

Super is til min mand med kræft

Dejligt alternativ

Isen er et rigtig godt alternativ til proteindrik, som ofte virker lidt kvalmende . Vanilleudgaven smager rigtig godt med Nesquik - pulver på

T
Skee Protein Is Mix Kasse
Tove Christensen
Fem stjerner fordi produktet og hele processen omkring levering har været verdensklasse

Super produkt der mere end lever op til forventninger

H
Skee Protein Is Mix Kasse
Henriette Christiansen
Lækkert - og lever op til forventningerne

Min far er en stor is-kender, og da han er i gang med et opslidende kræftbehandlingsforløb, har det været godt at kunne glæde ham med en virkelig god men også energitæt is.

Skee Protein Is med chokolade

Super til den småtspisende

Rigtig gode portionsstørrelser. Varieret og gode smagsvarianter. Perfekt til at motivere en der er småtspisende

Godt produkt til småt spisende ...

Produktet svarer til forventninger, mens leveringen ikke levede op til forventning! Alle is var bløde, idet tørisen var IKKE eksisterende!!

Vi er glade for at isen lever op til forventningerne. Isene kan godt være bløde ved udpakning. Det er ikke et problem, de skal bare i fryseren med det samme. Isen krystalliserer ikke.

Jeg har specifikt haft en ældre kvinde med underlivscancer, som havde meget lille appetit og som overhovedet ikke har kunne forlig sig med ernæringsdrikkene fra apoteket. Men da hun fik Skee Protein is, var det noget helt andet og hun er nu ved at komme til kræfter igen og kan benytte sig af vores træningstilbud for kræftramte. Kræftkoordinator Pia Gronemann