Sundhedsfaglige

Arbejder du med underernærede borgere?

Småtspisende børn eller ældre, kræft-, KOL- eller Dysfagi patienter? Skee Protein is er udviklet som et velsmagende ernæringspræparat godkendt på grøn recept til voksne samt børn fra 1 år. Vi sender gerne vareprøver som du kan dele ud til dine borgere og kollegaer.

Bestil vareprøver

Indtast dine oplysninger i formularen hvorefter vi kontakter dig med henblik på levering af vareprøver og/eller materialer.

erfaringer

Hvad mener andre sundhedsfaglige?

Anbefales af sundhedsfaglige på hospitaler, plejehjem, og sundhedscentre som arbejder med underernærede og småtspisende.

Kræftkoordinator Pia Gronemann

Greve Sundhedscenter

Jeg har haft en borger med underlivscancer, som havde meget lille appetit og som overhovedet ikke har kunne forlig sig med ernæringsdrikkene fra apoteket. Men da hun fik Skee Protein is, var det noget helt andet og hun er nu ved at komme til kræfter igen og kan benytte sig af vores træningstilbud for kræftramte.

Klinisk Diætist Johnna Bork

Roskilde Hospital

Sammensætningen af fedt og proteiner er ideel til vores underernærede patienter. Samtidig er den energitætte is et behageligt og meget velsmagende mellemmåltid.

Centerleder Marianne Michelsen

Ortved Plejehjem

Beboerne spiste med glæde den velsmagende is og fagpersonalet oplevede markante positive forandringer både fysisk og psykisk. Isen anbefales som et velsmagende mellemmåltid.

Sygeplejerske Josefin Ankerblom

Mathildenborg i Malmø

Beboerne synes godt om isen, der smager som flødeis fra gamle dage. Det er især en fornøjelse, at servere isen for de demente beboere, som særligt giver udtryk for at nyde den gode smag.

Læs også borgernes oplevelser

Ernæringsfakta

Næringsindhold, vitaminerog mineraler

+3 Kcal/g

Et af de mest energiholdige ernærings-præparater på markedet

+64 E% fedt

Fedt er nødvendigt for at kunne anspore cellerne til at optage protein 

+10,5 E% protein

Fuldmælksproteiner giver en perfekt aminosyrerbalance

Hent Datablad

Har du en grøn recept?

Bestil med grøn recept
hos vores partnere

APOTEKET

Protein is

Fem smagfulde varianter​

Skee Protein is kommer i fem smagsvarianter: Vanilje, Jordbær, Hindbær, Æble og Chokolade. Alle økologiske, uden tilsætningsstoffer og med smagsneutrale mælkeproteiner.

Læs mere