Protein is

Energitæt Is der vækker appetitten​

- Jeg kunne jo ikke spise. Når man ikke rigtig har nogen appetit, så gælder det om at få noget, man har lyst til – og is, det bliver jeg aldrig træt af, forsikrer Grethe. Den daglige energitætte is var et kærkomment alternativ til proteindrikke og hjalp Grethe med at holde vægten efter nogle år med alvorlig sygdom.

Se produkterLæs Grethes historie

Udviklet af diætister

Udviklet i samarbejde med hospitaler, plejehjem og diætister.

Godkendt præparat

Godkendt som særlig medicinsk ernæring til voksne samt børn fra 1 år.

Fåes på recept

Bestilles med grøn recept hos Apoteket, Mediq, Simonsen & Weel, Nutricia, Danucare. 

energitæt is med hindbær

Udviklet specielt

Til personer med manglende appetit

Skee Protein is er en energitæt is med højt indhold af kalorier, protein og fedt til småtspisende personer som ikke får dækket deres normale næringsbehov gennem kosten. 

råvarer

Lavet med naturlige råvarer

Skee Protein is med jordbær er rørt med jordbærcoulis vi selv laver af danske økologiske jordbær fra Ventegodtgaard -  det giver isen en sød og frisk smag. For os handler det om at arbejde skånsomt med råvarerne, for at bevarer mest muligt at den gode smag i det færdige produkt.

Jordbær fra ventegodtgaard tilføre vores energitætte is friskhed
Fløde fra thise mejeri danner bunden i vores energitætte is

PROTEIN

Smagsneutrale mælke-proteiner

Vores effektive måde at opløse proteiner i frisk fløde fra Thise Mejeri gør at Skee Protein is smager rent og uden en bismag af proteiner. Fuldmælksproteiner giver samtidig en god aminosyrerbalance, der sikrer optimal udnyttelse af proteinerne.

historien

Fokus på den rene smag

Vi, Jeanette og Jørgen, har siden 1999 arbejdet på at fremstille økologisk is af de bedste råvarer. I 2012 modtog vi et opkald fra en kræftsyg samarbejdspartner, som bad os om at lave et alternativ til de eksisterende ernæringspræparater - han havde svært ved at få dem ned. Det blev startskuddet til Skee Protein is - en energitæt is med fokus på den gode rene smag. Mad bliver først til energi når det kommer ned i maven, og derfor mener vi det er essentielt at det smager godt.

produkter

Fem smagsvarianter

Skee Protein Is med Vanilje

Vores unikke ekstraktion af hele vaniljestænger understøtter og bevarer den delikate smag af ægte vanilje. 

Vis produkt

Skee Protein is med Jordbær 

Rørt med en jordbærcoulis af danske økologisk bær, der giver isen en dejlig sødme og frisk smag. 

Vis produkt

Skee Protein is med Chokolade

En mørk 70 procent chokolade fra Den Dominikanske Republik er kroppen i den gode runde chokoladesmag. 

Vis produkt

Skee Protein is med Hindbær

Rørt med en hindbærcoulis som tilfører syrlighed, der er med til at afbalancere protein isen og give en frisk smag.

Vis produkt

Skee Protein is med Æble

Rørt med en æblecoulis af danske økologiske Elstar æbler, der tilbyder den gode fløde en masse syrer.

Vis produkt

Anmeldelser

Vores kunder fortæller

Fantastisk is

Virkelig lækker is bygget på gode råvarer. Syntes først det var lidt mange is og pris - men da farmor modtog det og så hendes glæde over produktet i en tid med kemo behandling, så er det noget af det bedste vi har gjort - kan klart anbefales.

- Østergaard

God kvalitet og skøn smag

Mit barn med infantil autisme, har udfordringer med at tage på, og andre næringsdrikke er afprøvet uden succes. Han er vild med disse og går i fryseren for at bede om mere. Jeg er som mor glad for at de er økologiske uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så kan kun anbefale dem.

karina Seeberg

Fantastisk protein tilskud

Jeg har nu igennem 3 måneder prøvet skee protein is. Det er uden sammenligning det mest velsmagende tilskud der er på markedet. Ikke kun i Danmark. Jeg har lige været i Texas til behandling , og de har ikke noget lignende produkt.

- Niels Holstein

Når man ikke gider proteindrik

Skee protein-is er i en helt anden liga end de gængse proteinprodukter. Vidunderlige hindbær og god chokolade sammen med smagen af gammeldags flødeis. Ovenikøbet økologisk. Min 93 årige gider ikke proteindrik, men nyder et par is om dagen.

- Vibeke Lange

Rigtig god is

Jeg har købt en prøvekasse blandede proteinis til min mor.Hun synes at alle smagene er lækre og at isen er utrolig velsmagende. Skee is har fået hende til at spise mere og få nogle tiltrængte kalorier.

- Helle Jørgensbye

Fantastisk

Min mor har kræft og gennemgår kemoterapi. Hun har derfor ingen appetit og kan ikke få noget ned. En venlig sjæl på apoteket hørte mig fortælle det til farmaceuten og sagde, at min mor skulle prøve Skee Is.Jeg er overrasket over hvor godt isen smager og hvor mange kalorier og protein den indeholder. Isen er en af de få ting min mor kan spise, selv på de dårligste dage...

- Senka

Prøv Mix Kassen

Vi har samlet vores fem varianter af Skee Protein Is i én kasse: Vanilje, Jordbær, hindbær, æble og chokolade. Økologiske og helt uden tilsætningsstoffer.

Vis produkt

Spørgsmål og svar

Vores kunder spørger os mest om

Fik du ikke et svar på dit spørgsmål?

kontakt os på telefon 57600528 eller email skeeis@skeeis

ER DU sundhedsfaglig?

Kræftkoordinator Pia Gronemann fortæller

Jeg har specifikt haft en ældre kvinde med underlivscancer, som havde meget lille appetit og som overhovedet ikke har kunne forlig sig med ernæringsdrikkene fra apoteket. Men da hun fik Skee Protein is, var det noget helt andet og hun er nu ved at komme til kræfter igen og kan benytte sig af vores træningstilbud for kræftramte.

Har du en grøn recept?

Bestil med grøn recept hos vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med landets apoteker, Mediq Danmark, Danucare og Simonsen og Weel, som forhandler Skee Protein is på grøn recept.

Læs mere

APOTEKET